HELT NY, HELT ELEK­TRISK – HELT MAZDA

Vi har designat vår elbil efter dina vardagsbehov. Stig in i en rymlig kabin med en snygg interiör av skräddarsydda, hållbara material. Upplev Mazdas unika köregenskaper och stabilitet. Kör enkelt överallt varje dag – till arbetet, hemmet, vänner och träningen. En SUV designad för dig.

MAZDA MX-30 FIRST EDI­TION

Alla som reserverar en Mazda MX-30 innan 31 mars 2020 får möjlighet att köpa en First Edition. Det är en mycket välutrustad utgåva som i tillägg till säkerhetsutrustning på toppnivå innehåller: head-up display, adaptiv farthållare, backkamera, 18″ lättmetallfälgar, adaptivt helljus, elektrisk förarstol med minnesfunktion och mycket mer. Dessutom får alla som reserverar en First Edition möjlighet att välja till 3-tonslack i färgerna Polymetal Grey och Ceramic Metallic kostnadsfritt (värde 9 900 kr) eller 3-tonslack i färgen Soul Red Crystal för 5 000 kr (värde 14 900 kr). First Edition finns i två olika interiörer. En ljus interiör, Modern Confidence, och en mörk interiör, Industrial Vintage.

Var före alla andra och få chansen att reservera en Mazda MX-30 First Edition.

ÄR DU REDO ATT GÖRA DEN TILL DIN?

Var först med Mazdas helt nya, helt elektriska bil. Reservera den idag och bli en av de första som får sitta i förarsätet i helt nya Mazda MX-30 First Edition.

SVAR PÅ FRÅGOR

Har du frågor om helt nya Mazda MX-30 eller elektriska fordon i allmänhet?
Till exempel om räckvidd, laddning eller batterier. Du kan få svar på dessa och andra frågor på vår sida med vanliga frågor och svar.

FÖR­DELAR MED ATT KÖRA ELEK­TRISKT

Den första 1 juli 2018 infördes supermiljöbilspremien för bilar med låga utsläpp. För elbilar, med noll-utsläpp, är den statliga bonusen för närvarande 60 000 kr. Vänligen se Transportstyrelsens hemsida för aktuell information.

LADD­N­ING SOM DU VILL

Vi har tänkt på varje detalj när det kommer till nya Mazda MX-30. Till bilen medföljer typ2-kablar för laddning i vanlig stickkontakt och för laddning på publika laddstationer (mode 3). Naturligtvis kan bilen också snabbladdas och bilen kan laddas upp till 80% laddning på bara 30-40 minuter med en snabbladdare (upp till 50kW). Vid laddning hemma rekommenderar vi att installera en laddbox och laddningstiden beror då på en kombination av bilens ombordladdare och laddboxens kapacitet, men batteriet kan enkelt laddas fullt under natten.

HELT NYA, HELT ELEKTRISKA MAZDA

Mazda utforskar ett helt nytt område – en helt elektrisk bil med en mänsklig touch. Den ser ut och rör sig som en fullblodig Mazda, från den omsorgsfulla designen till kördynamiken. En elbil utformad för att uppfylla dina behov med generöst utrymme och tillräcklig räckvidd för att vara en pålitlig partner i vardagen.

DIN ELEK­TRISKA MAZDA-UP­P­LEVELSE BÖR­JAR NU

  • Var bland de första att köra Mazdas första elbil
  • Var en av de få som kör Mazda MX-30 First Edition

Välj till 3-tonslack i färgerna Polymetal Grey och Ceramic Metallic kostnadsfritt (värde 9 900 kr) eller 3-tonslack i färgen Soul Red Crystal för 5 000 kr (värde 14 900 kr).
Allt du behöver göra för att bli en av de första som äger helt nya Mazda MX-30 är att göra en reservation och betala in den återbetalningsbara avgiften på 10 000 kr innan 31 mars 2020. Dessa pengar kommer sedan att återbetalas till fullo, oavsett om du köper en Mazda MX-30 eller inte. Du kan när som helst avbryta din reservation och få dina pengar tillbaka.