Premiär för nya C4 hos Zetterblom

Till Kampanj

C3

från 1 899 kr/mån

Citroën C3 är lekfullt och stilrent designad med inslag som Airbumps® och andra färgstarka element – både exteriört och interiört. Upptäck en funktionell småbil med ett helhetsuttryck och en personlighet som omedelbart känns igen. Bli sedd och kör komfortabelt i Citroën C3.

C3 AIRCROSS

från 1 999 kr/mån

En SUV ska inte bara ge ett rymligt och bekvämt intryck. Den ska också vara smidig och lätthanterlig. Citroën C3 Aircross är en bil som du trivs i, som ger dig komfort av högsta klass och som har en härlig design. Plus det rymligaste bagageutrymmet i sin klass. Du kommer inte att bli besviken.

C4 CACTUS

från 2 599 kr/mån

Den högsta komforten och den bästa tekniken placerad i en snyggt designad bil. Njut av Citroën C4 Cactus otroliga fjädring och unika säten som ger maximal körkomfort under resan. Dessutom gör 27 exteriöra anpassningskombinationer att du själv kan ta fram den Citroën C4 Cactus som passar just dig.

C4 GRAND SPACETOURER

från 3 199 kr/mån

Familjen ska också bli väl omhändertagen på resan. Citroën C4 Grand Spacetourer har plats för hela hushållet och har fantastisk komfort som även gör långresorna behagliga. Utrustad med smarta körhjälpsfunktioner och säkerhetssystem är den också trygg för familjen som söker mer än bara en bil.

C5 AIRCROSS

från 2 899 kr/mån

Citroën C5 Aircross är en SUV som har allt familjen behöver – och lite till. Upptäck kraftfulla och effektiva motorer, en innovativ instrumentpanel och en interiör med material av hög kvalitet. Nya Citroën C5 Aircross erbjuder också stora möjligheter för personlig anpassning med lekfulla designval som accentfärger och karossdetaljer.

NYA BERLINGO

från 3 299 kr/mån

För dig som söker rekordstor lastvolym, otrolig flexibilitet och många förvaringsutrymmen är nya Citroën Berlingo ett självklart val. Unna dig en fritidsbil som är smart och tilltalande i designen. Upptäck nya bränsleeffektiva motorer och 16 körhjälpsmedel som både berikar och underlättar dina äventyr. Dessutom kan du välja och vraka från ett urval av eleganta färger och material för olika inredningsstilar.