Provkör Mazda MX30 hos Zetterblom Bil, din bilhandlare i Norrköping

Begagnade bilar Norrköping

Här hittar du hela vårt utbud av begagnade bilar i Norrköping. Du hittar bilar från våra nybilsvarumärken Citroën, Mitsubishi och Mazda men självklart även andra begagnade bilar. Hittar du en bil som passar dig eller som du vill veta mer är du välkommen att besöka oss för provkörning. Du hittar oss på Smedbygatan 4
60361 i Norrköping. Se vägbeskrivning.

Om att köpa begagnade bilar i Norrköping

När ni köper en begagnad bil hos Zetterblom bil i Norrköping så kan ni vara trygga med att vi har gått igenom den noggrant i vår verkstad. Innan bilarna ställs ut för försäljning kontrollerar vi alla begagnade bilar både invändigt och utvändigt. Vårt mål är att ni ska lämna bilhallen med en bra affär och säker bil.
Vi sätter bilarnas pris helt utifrån skick och kvalitet. Detta för att vi alltid ska känna oss trygga att vi erbjuder våra kunder rätt begagnade bilar till bästa möjliga pris i Norrköping.

Stort utbud av välskötta bilar 

I Billhallen i Norrköping hittar ni alltid ett stort utbud av begagnade biler. De billar vi tar in i hallen håller alltid ett högt mått i skicket och vi har begagnade bilar i flera prisklasser.

Hur går det till att köpa begagnad bil hos Zetterblom bil?

Tid som behövs: 1 dag

 1. Leta upp ett fordon som passar dina behov och din budget

  Du kan i lugn och ro bläddra och läsa om bilar här på hemsida.

 2. Boka en provkörning

  När du hittat ett fordon som intresserar er trycker du på knappen boka provkörning eller ringer till bilhallen. Ange önskad dag och tid. Inom kort ringer en säljare upp och bekräftar er tid och ge er all information ni behöver.

 3. Provkörning

  Kom till bilhallen till vid den bokade tiden visar säljaren allt ni behöver veta om din bil och hjälper er iväg på en trygg och säker provkörning. Ta er tid att bekanta dig med bilen och känn efter så den passar dig.

 4. Efter provkörning

  Efter provkörningen så hjälper en kunnig säljare er med alla eventuella frågor om bilen eller nästa steg i affären. Passa på att ställa alla frågor om finansiering, garantier och eventuella inbyten av en begagnad bil.

Välkommen till en lyckad bilaffär!

Zetterblom bil köper din begagnade bil i Norrköping

Hitta din bil

Finns inte bilen du söker bland våra lagerbilar? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den.