Zetterblom bil erbjuder förmånlig finansiering vid bilköp.

Finansiering

För privatpersoner

Rätt pris direkt

En bil är ofta en stor investering. Om du vill ha hjälp med finansieringen är vårt billån ett mycket bra alternativ.

Finansiering via Citroen Finans ger dig många fördelar:

  • Betala av med bilen som säkerhet.
  • Du slipper att själv ligga ute med pengar.
  • Du behöver inte betala höga räntor för blancolån i banken och begränsa dina möjligheter att låna till annat.
  • Du undviker att låta kreditutrymmet i din bostad försvinna till konsumtion, genom att ta nya inteckningar med stora kostnader för pantbrev, värdering m.m.

Har du bara en ordnad ekonomi är bilen den enda säkerhet du behöver. Vi jobbar hela tiden för att erbjuda en bra och konkurrenskraftig ränta till dig som kund. Fråga våra säljare för din egen kalkyl.

Räntan kan utan vår påverkan komma att ändras med kort varsel. När du besöker vårt Billager kan du göra din egen kalkyl i anslutning till den bil du är intresserad av. Vi kan även erbjuda en förmånlig försäkring i samband med finansieringar.

Kontakta oss så berättar vi mer.

För företag: Bind inte upp kapital!

Leasing kan anpassas till intäkterna. Dras av som en kostnad. Binder inte upp företagets kapital. Anstränger inte kreditutrymmet. Och är lätt att budgetera. Med Citroen som leasingbil har du många fördelar, garantier, ett heltäckande nät av auktoriserade serviceverkstäder och återförsäljare. Du har tillgång till prisvärda försäkringsalternativ och en mycket förmånlig finansiering.

Fullserviceleasing
Du kan också välja att leasa bilen inklusive service och normalt underhåll. När hyrestiden är slut lämnar du bara tillbaka bilen. Enkelt att budgetera och administrera.

Dra av momsen!

Vid leasing av personbil är 50% av momsen på hyran avdragsgill. En fördel jämfört med kontantköp då man inte kan dra av någon moms. Momsavdraget gör att företagets totala finansieringskostnad sjunker rejält.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer kring finansiering för företag.