C3

från 2 599 kr/mån

Citroën C3 är lekfullt och stilrent designad med inslag som Airbumps® och andra färgstarka element – både exteriört och interiört. Upptäck en funktionell småbil med ett helhetsuttryck och en personlighet som omedelbart känns igen. Bli sedd och kör komfortabelt i Citroën C3.

Ë-C4

från 3 899 kr/mån

Nu finns vår elbil Citroën ë-C4 att privatleasa. Räckvidd på upp till 357 km och värmepump som standard, vilket hjälper till att maximera räckvidden och ser till att du alltid kan avnjuta en uppvärmd kupé.

C4

från 3 299 kr/mån

Citroën C4 inleder en ny era för Citroën, genom ett nytt designspråk, exceptionell åkkomfort och fritt val mellan flera drivlinor – 100 % elektrisk, bensin- eller dieseldrift.

C5 AIRCROSS

från 4 299 kr/mån

Citroën C5 Aircross är en SUV som har allt familjen behöver – och lite till. Upptäck kraftfulla och effektiva motorer, en innovativ instrumentpanel och en interiör med material av hög kvalitet. Nya Citroën C5 Aircross erbjuder också stora möjligheter för personlig anpassning med lekfulla designval som accentfärger och karossdetaljer.

NYA BERLINGO EL

från 3 799 kr/mån

För dig som söker rekordstor lastvolym, otrolig flexibilitet och många förvaringsutrymmen är nya Citroën Berlingo ett självklart val. Unna dig en fritidsbil som är smart och tilltalande i designen. Dessutom kan du välja och vraka från ett urval av eleganta färger och material för olika inredningsstilar.