Boka tid för service av din bil hos Zetterblom i Norrköping

Vi söker servicetekniker

Nu söker vi servicetekniker till Zetterblom Bil i Norrköping

Vi söker dig som är en serviceinriktad person som med stort engagemang och vill vara med oss att sträva mot att bli branschens bästa servicebolag! Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicetekniker utför och diagnostiserar du service och bilreparationer. På ett professionellt sätt erbjuder du våra kunder den för dem bästa lösningen genom fackmannamässiga bedömningar och rådgivning. I tjänsten samverkar du med kundmottagare, bildelsavdelning och servicechef. Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål och kundtillfredsställelse.

Vad vi önskar av dig
Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Du bör ha erfarenhet från arbete med bilreparationer. Har du erfarenhet från avancerad felsökning så är det meriterande. Du har goda datorkunskaper och förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska samt engelska.

Personliga egenskaper
Du har en hög arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt. Att ha kundens behov i fokus är en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Vi värdesätter att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av ett bra team-arbete.