Provkör Mazda MX30 hos Zetterblom Bil, din bilhandlare i Norrköping

UPPTÄCK

Mazda Privatleasing

Välj mellan en läcker frontgrill eller snygga 16-tums lättmetallfälgar.
När du privatleasar din Mazda är valmöjligheterna oändliga.

Välj bilmodell vid privatleasing Norrköping

Välj bil

Välj färg, leasingperiod och tillbehör för din Mazda.

Signera avtalet vid privatleasing och kör från Zetterbloms bil i din drömbil

Signera

Signera din beställning med BankID.

Här kan du se våra bilar i lager

Kör

Hämta din Mazda hos oss och släpp fram äventyraren i dig!

Privatleasa Mazda 2 i Norrköping

Mazda2

Kompakt format, stor frihet. Från den läckra frontgrillen och de snygga 16-tums lättmetallfälgarna till de adaptiva LED-strålkastarna. Avancerade säkerhetsfunktioner, bland annat en 360°-skärm och parkeringssensorer fram och bak, gör körning och parkering lättare. Uppdaterade Mazda2 även lägre CO2-utsläpp och förbättrade säkerhetsfunktioner.

privatleasa nya mazda2 hybrid hos Zetterblom bil i Norrköping

Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid är den perfekta partnern för dig som kör mycket i stan. Den använder smart hybridteknik för att växla mellan el, bensin och kombinationer av dessa för att uppnå optimal bränsleförbrukning. Den kombinerar ett kompakt format med tekniken och komforten hos en stor bil. Modern design, automatisk växellåda som standard och med avancerad aktiv säkerhet kan du njuta av både korta och långa åkturer.

Mazda3 hos bilfirma i Norrköping

Mazda3 HATCHBACK

Mazda3 tar Mazda till en helt ny nivå. Den japanska hantverkskonsten är påtaglig, materialen av högsta kvalitet och du märker efter en stund att inget har lämnats åt slumpen: kupén är anmärkningsvärt tyst, stolarna sköna att sitta i och bilen svarar på ett förutsägbart såväl i kurvor som på rak väg. Inte minst med motorn SKYACTIV-X som kombinerar prestanda av högsta nivå med låga utsläpp. Bilen är dessutom full av den senaste tekniken inom aktiv säkerhet och infotainment och kommer i en svåröverträffad design.

Mazda3 hos bilfirma i Norrköping

Mazda3 SEDAN

Stick ut från mängden med Mazda3 Sedan. Den läckra karossen reflekterar ljus som skapar komplicerade och spännande mönster. Den visuellt tilltalande och taktila komforten inuti Mazda3 Sedan lockar dig att stiga in och uppleva den unika körglädjen. Interiört är materialen av högsta kvalitet och du märker efter en stund att inget har lämnats åt slumpen. En provkörning avslöjar att detta är en av de mest behagliga körupplevelserna du kan hitta: kupén är anmärkningsvärt tyst, stolarna sköna att sitta i och bilen svarar på ett förutsägbart såväl i kurvor som på rak väg.

Privatleasa Mazda CX30 hos Zetterbloms bil i Norrköping

Mazda CX-30

Mazda CX-30 är en kompakt, men överraskande rymlig SUV med ett kraftfullt designuttryck. Tillräckligt smidig för stadskörning och tillräckligt stor när du ska köra längre. En bil med dynamisk prestanda, körglädje och överlägsen komfort och säkerhet. Standardutrustningen inkluderar mildhybridteknik (bensin), adaptiv farthållare, LED-strålkastare, head-up display och mycket mer. Varje detalj av interiören andas japansk hantverkskonst. Komfortnivån har aldrig varit högre i en Mazda.

Zetterblom bil, din Mazdaåterförsäljare i Norrköping

Mazda CX-5

REDO ATT TACKLA ALLA VÄGAR

En skönhet både inuti och utanpå, med tillräckligt utrymme för hela familjen, utmärkta köregenskaper och den senaste säkerhetstekniken. 2023 Mazda CX-5 är den perfekta partnern, oavsett vart livets vägar bär. Finns i flera utrustningsnivåer som alla är utformade för att inspirera och locka både passagerare och förbipasserande. Välkommen att provköra hos oss.

Vit Mazda CX60

Mazda CX-60

Upptäck helt nya CX-60 – Mazdas nya flaggskeppsmodell!

Mazda CX-60 gestaltar ett arv som Mazda byggt upp under de senaste hundra åren, från fantastisk design, både inuti och utanpå, till nya tekniker och genuint japanskt hantverkskunnande – allt med fokus på att skapa en fantastisk upplevelse för både föraren och passagerarna.

Mazda CX-60 e-Skyactiv PHEV har en systemeffekt på 327 hk, vilket ger sköna prestanda men samtidigt låg förbrukning och låga utsläpp. Batteriet är stort nog för att ge en räckvidd på 63 km på ren el och bilen har en imponerande dragvikt på hela 2 500 kg.

MX30 Mazda Norrköping

Mazda MX-30

UPPLEV ENERGIN
Mazda MX-30 är en kompakt SUV som erbjuder mer än bara Mazdas unika körupplevelse. Den har en harmonisk kupé och en interiör med hållbara och återvunna material så som kork, konstskinn och återvunnen plast. Kör enkelt överallt varje dag – till arbetet, hemmet, vänner och träningen. Det handlar om att njuta av livets små och stora upplevelser – med små fotavtryck. En bra balans mellan rationella beslut och vardagens alla äventyr.

Mazda MX-30 är helt elektrisk och är utformad för att uppfylla dina behov med generöst utrymme och tillräcklig räckvidd för att vara en pålitlig partner i vardagen.

Mazda MX-30 R-EV är en unik laddhybrid som med hjälp av wankelmontorn som generator laddar bilen under körning och du kan alltid njuta av att köra elektriskt.

Mazda MX-5 Roadster mörkgrå

Mazda MX-5 RF

Den elmanövrerade hardtopen på Mazda MX-5 RF ger dig kontakt med himlen på bara 13 sekunder. Mazda MX-5 är världens mest sålda roadster och har hyllats av en enig presskår sedan premiäråret 1989. De flesta väljer tvålitersmotorn på 184 hk som tillsammans med bakhjulsdrift och 50-50 viktfördelning tar begreppet körglädje till nya nivåer. Provkörning är beroendeframkallande och sker på egen risk

Mazda MX 5 Soft Top

Mazda MX-5 SOFTTOP

Världens mest sålda roadster. Här med softtop som enkelt fälls upp och ner på ett par sekunder. Kombinationen av varvvilliga motorer och en minutiös gramstrategi ger köregenskaper som hyllats sedan 1989 då den första generationen hade premiär. Resten är historia som det heter. Du provkör på egen risk. Det är lätt att bli beroende.